Bliv elev

Efter af have læst materialet om Bieringhus Efterskole, ansøger jeg hermed om optagelse på skolen.

Tilmelding til skoleår

 

Nedenstående er anført en række praktiske forhold omkring indmeldelsen og opholdet på Bieringhus Efterskole. Ikke fordi vi har haft de store problemer omkring disse ting, men fordi det er en god ting at gøre visse ting klart, inden evt. problemer opstår. Med jeres accept af denne formular accepterer I samtidig disse forhold.

Tilmeldingsgebyr

Når vi har modtaget den udfyldte tilmeldings blanket, sender vi jer en opkrævning på kr. 3000,-, som dækker tilmeldingen, officepakke, lommeregner mv. samt en skoledragt bestående af shorts og T-shirt, træningsbukser med lange ben og trænings trøje med lange ærmer, lynlås og hætte samt en softshell jakke med hætte. Alle dele påført dit navn og skolens logo.

Forsikringsforhold

Under opholdet er eleven ansvarlig for evt. skader, der er forvoldt forsætligt eller uagtsomt. Jeres familieforsikring vil normalt dække disse skader. Har I ikke en familieforsikring, anbefales det at tegne en sådan. Kommer eleven til skade under opholdet, vil skolens elevforsikring som oftest dække, hvis eleven ikke er forsikret på anden måde. Ved skader forvoldt ved hærværk, misligholdelse af værelse eller inventar m.m., hæfter forældrene økonomisk. På skolens udlandsture er eleverne som udgangspunkt dækket af skolens rejseforsikring. Der kan være særlige omstændigheder ved eksempelvis kroniske sygdomme eller igangværende behandlinger, hvor skolens forsikring ikke dækker. Hvis I er i tvivl, så kontakt skolen, så finder vi ud af det sammen.

Afbrydelse af opholdet

 Såfremt eleven eller skolen afbryder opholdet, opkræves kr. 3.000,- til delvis dækning af skolens tab. Dette beløb er ikke tilskuds berettiget.