Ny elev

vaerksted

Tilmelding

Kontakt Bieringhus Efterskole allerede i dag, og få en aftale om et besøg på skolen. Vi optager elever løbende, men starter altid med et besøg på skolen, hvor der er en rundvisning og en samtale.

Hvis du tilmelder dig i vores formular vil du blive kontaktet af skolen for at at planlægge et besøg på skolen.

Hvis du bliver optaget som elev vil du i løbet af foråret modtage forskellige oplysninger om økonomi, valg af fag, skema, regler på skolen og andre praktiske informationer. Du vil også blive inviteret til en dag på skolen for nye elever i maj måned.

Kontakt skolen på: 75 12 16 44 eller skriv en email på info@bieringhus.dk

Forældrebetaling

Selvfølgelig koster det penge at gå på efterskole, men kun en del af skolepengene betales af forældrene. Den anden del betaler staten gennem et tilskud. Dette tilskud afhænger af jeres indtægt. På efterskoleforeningens hjemmeside kan I beregne, hvad det vil koste for et år på Bieringhus Efterskole.

Beregn prisen på Bieringhus Efterskole

På Bieringhus Efterskole tror vi på, at overskuelighed og tydelighed er gode vilkår for alle. Derfor er prisen for at gå på efterskole “all-inclusive”. Det vil sige, at der ikke kommer ekstra regning for udlandsturen eller andre oplevelser jeres unge får på Bieringhus Efterskole.

Sønderjydsk Skoleforening

For elever bosiddende i Sønderjylland (Nordslesvig), kan der ydes støtte fra denne fond. De nærmere regler oplyses på telefon 74 78 32 81.