Fritiden

Fra Iphone 040Fra Iphone 271
På skolen kan du bruge din fritid i vores splinternye Multihal, hvor du kan spille badminton, volleyball, fodbold og håndbold mv. Du kan også spille billard, bordtennis, airhockey, arbejde i værkstederne eller musiklokalet, på boldbanen eller med forskellige spil i dagligstuen – lan-party med computerspil og ikke mindst hygge dig sammen med dine kammerater.

1

Om aftenerne og i weekenderne er der rig lejlighed til at udnytte de muligheder der er i, at skolen ligger i udkanten af Esbjerg. Hvis du har lyst kan du deltage i byens rige foreningsliv eller tage en tur i Svømmestadion Danmark, skøjtehallen eller biografen.

KFUM/K, idræt, FDF eller spejder?

Vi ligger ikke langt fra Esbjerg KFUM/K og en del af vore elever benytter sig af tilbuddet om at komme i “Ungdomscaféen” en gang imellem. Skolen samarbejder med KFUM/K, så der er god mulighed for at vedligeholde et evt. medlemsskab. Vi har også elever, der dyrker idræt, også på højt plan, i foreningerne i Esbjerg (f.eks. ishockey, fodbold, håndbold, svømning eller andet). KFUM-spejdere eller FDF’ere kan du vedlige interessen under ophold på skolen.

Fællesarrangementer

Af og til arrangerer vi fælles aftener med foredrag, underholdning eller hvad vi nu ellers i fællesskab kan finde på. Måske får vi besøg af en spændende person eller ser en god film sammen. Vi tager også på ture sammen en gang imellem for at lære noget om og med hinanden og for at styrke fællesskabet.

Gudstjeneste

Én søndag om måneden ca. deltager vi i højmessen i en af Esbjergs kirker. Disse søndage fremgår af den årsplan, der udleveres før skoleårets start.

Hvornår må vi tage hjem?

En uge på Efterskolen Bieringhus slutter fredag eftermiddag kl. 15.00. Derefter drikker vi kaffe sammen, før de, der tager hjem i weekenden, forlader skolen. Fritagelse fra undervisningen kan kun finde sted, når det i god tid inden er aftalt med skolen. Man skal være opmærksom på, at en evt. fritagelse fra undervisningen kan koste et gebyr. Op til skæve helligdage slutter undervisningen først ved normal undervisnings ophør.

Weekender

Vi ser meget gerne, at eleverne bliver på skolen i weekenderne. Her er der god tid til at dyrke fællesskabet og måske lave noget spændende sammen.

I en weekend tager vi måske ud af huset eller finder på noget andet vi kan være sammen om. Der er i weekenderne altid aktiviteter, som vi kan være sammen om, men det er jo weekend, og der skal også være tid til at slappe af. Weekenderne er en rigtig god mulighed for at få lært hinanden endnu bedre at kende.