Eleverne siger

Michelle Svejgaard

Stine Sørensen

Catja Camilla Just 21.06.2012

Kære Bieringhus Efterskole elever og lærere!

Det her år har været spændene. Der har været drama, kærlighed, fælleskab venskaber som uvenskaber, men lige så meget sammenhold blandt de forskellige elever, som har holdt sammen hele året! Tingene har ændret sig meget i løbet af året. Dette skoleår har været det bedste af dem alle. I love for altid Bieringhus♥
I mennesker, jeg har snakket mest med, I har været med til at gøre året specielt. I tog godt imod mig og har altid hjulpet mig igennem det hele der er kommet i vejen for mig. Jeres støtte og følelsen af tryghed når man er blandt jer, har hjulpet mig godt på vej til at komme videre! Jeg vil aldrig glemme jer, for vi har de bedste, sjoveste, sødeste og mest dramatiske minder sammen ♥  jeg elsker jer B.E. I er noget af det bedste der er sket for mig!
De sidste dage har vi ikke snakket om andet, end og få sommerferie i morgen, men nu hvor det er afslutningen, er sandheden som én sagde, hård men sand. I aften har været en af de hyggeligste, men virkelig triste aftner jeg har oplevet i lang tid! Jeg kommer virkelig til at savne jer næste år. ved slet ikke hvad jeg skal gøre uden jer, I er det bedste der er sket for mig ♥

God sommer fra Catja.

Læs om Frederik og Benjamin’s ophold på Bieringhus Efterskole

Hent Frederik og Benjamins udsagn

Kære kommende elev

Jeg har gået på Bieringhus Efterskole i to år, hvor jeg haroplevet de mest grænseoverskridende ting i mit liv. Efterskolen har også givet mig de bedste år af mit liv, nogen der ikke kan erstattes.

Jeg startede på Bieringhus i 8. klasse, efter at have gået i en folkeskole med mobning gennem flere år. Jeg starter med skriftlige problemer i dansk, og mangel på tillid til at lære, efter dårlige erfaringer med tidligere lærere. Jeg var en stille pige der ikke sagde sin mening og gemte sig, men det vil ikke gå på Bieringhus, da skolen gerne hjælper én med udfolde sig.

Jeg har gennem skolen fået venner, veninder og kærester som jeg aldrig drømte om at opleve. Jeg fik en nye forståelse for mine medmennesker, og jeg fik nye niveauer i mine fag. Jeg sluttede på Bieringhus med gode karakter, der fik mig direkte ind på HHX uddannelsen. Jeg havde en dårlig oplevelse på HHX, og startede derfor på HTX, hvor jeg så har været siden og afslutter her i som-meren 2012. Jeg har siden maj 2010, haft et deltids job ved siden af skolen. Jeg har kunnet se hvordan jeg har udnyttet de oplevelser, og forståelser for andre mennesker, som jeg fik lært på Bieringhus.

Jeg vælger at tage et sabbat år, efter uddannelsen. Jeg vil have mig et fuldtidsarbejde, hvor jeg kan bruge mine erfaringer for medmennesker. Man får venner for livet, jeg snakker stadig med en del fra Bieringhus, og jeg har en veninde der har støttet mig gennem efterskole opholdet og lige siden, hende skal jeg flytte sammen med her i sommeren 2012. Jeg vil varmt anbefale Bieringhus Efterskole, til nye elever der gerne vil have støtte og hjælp af lærere og elever. Bieringhus gør alt for du føler dig velkommen, og du får den opbakning du har brug for. Jeg håber at du vil få en ligeså god oplevelse, med efterskolen som jeg har gjorde.

Skrevet 5. juni 2012, af Stefanie Jacobsen elev på BE 07/08 og 08/09