E-sport

E-sport med CS:GO som linjefag på Bieringhus Efterskole for sårbare og udsatte unge

E-sport er et helt nyt linjefag, som du kan vælge fra skoleåret 2019/2020.

Faget er for dig, som har lyst til at dyrke din passion for computerspil i fællesskab med andre gamere. Du behøver ikke være verdensmester til at begynde med, men i løbet af året bliver du helt sikkert en skarpere spiller med et stærkere game! 

Spil CS:GO på efterskole med professionel træner 

På e-sportsholdet spiller vi det taktiske skydespil CS:GO, som er populært i hele verden. Counter Strike: Global Offensive kan spilles på alle niveauer og er sjovt og udfordrende, uanset om du er nybegynder eller øvet spiller.

E-sport på Bieringhus Efterskole foregår i samarbejde med e-sportsforeningen Omnes i Esbjerg. Din lærer er den erfarne e-sportsmanager Kevin Mikkelsen (også kendt som Kevz). Han har både stået bag hold som Western Wolves, LGB Gaming og Ninjas in Pyjamas.

Omnes har alt, hvad du skal bruge af computer, headset, mus, tastatur og gamerstole, men hvis du gerne vil have dit eget gear med, er du også meget velkommen til at medbringe det. Foreningens lokaler er nyrenoverede og indrettet til mange timer foran skærmen.

Teamwork, taktik og spilteori 

Når du vælger e-sport som linjefag på Bieringhus Efterskole, lærer du alt det, der gør dig til en fantastisk holdspiller. Du bliver både undervist i strategi, taktik, teamwork, kost og ernæring, spilteori og fysisk træning.

Du bliver ikke bare god til CS:GO, men også til kommunikation, koordinering og koncentration, som du kan bruge i den almene undervisning og i din hverdag.