Linjefag

Noget af det bedste ved at gå på efterskole er, at du selv er med til at bestemme, hvordan din hverdag skal se ud – også når det gælder dit skema!

Når skoleåret begynder, vælger du det linjefag, du følger hele skoleåret ved siden af den almindelige undervisning. Udover dit linjefag skal du tre gange i løbet af året vælge periodefag, som er et kortere valgfag, der løber over ti uger. 

Linjefagene på Bieringhus Efterskole er aktive, kreative og praktiske. De giver dig mulighed for at lære på en anden måde end i klassen. Du styrker din selvtillid og fordyber dig i spændende projekter.

Du kan vælge mellem boldspil, e-sport, gastronomi, kreativ, musik, ridning og værksted

Masser af succesoplevelser og plads til dig 

Vores linjefagshold er små, og der er god tid til hver enkelt elev. Du vil sikkert opleve, at du er god til ting, du ikke aner endnu. De succesoplevelser, du får i linjefagsundervisningen, kan du tage med videre i din hverdag og huske på, når brøkregningen driller, eller kommareglerne slet ikke giver mening.

Måske vælger du linjefag ud fra nogle interesser, du allerede har. Måske drømmer du om at blive bedre til noget. Eller måske synes du bare, noget lyder spændende.

Den ene grund er ligeså god som den anden, og du er mere end velkommen på alle linjefagene!

Glæd dig til en uge kun med linjefag

Én gang om året dropper vi den almindelige undervisning, så du kan dyrke dit linjefag en hel uge. I linjefagsugen kan vi finde på aktiviteter som at tage på virksomhedsbesøg eller lejrtur, lave en udstilling, indspille en CD eller lave mad over bål.

Ugen ser meget forskellig ud afhængigt af dit fag, men det er altid sjovt!